Forsendelse, Betalingsbetingelser & Personlige oplysninger

 

Ved nethandel har du 14 dages returret - når varen er ubrugt og i perfekt stand. Du skal selv betale fragten tilbage til Brud og Galla. De penge du får refunderet svarer til det fulde beløb på varen samt fragt, ergo det beløb du har betalt fra starten, medmindre varen ikke er i tilfredstillende stand.
Reklamationer foretages via e-mail til bruoggalla@gmail.com
og varer sendes kun retur efter skriftlig aftale (e-mail).

FORSENDELSE
Brud og Galla sender varerne med almindelig post eller pakkepost afhængig af varens værdi, umiddelbart efter modtagelse af betaling eller bekræftet modtagelse af bestilling.

Du modtager ordrebekræftelse via e-mail, når du har oplyst en e-mail adresse.

For Færøerne, Grønland og øvrig udland skal prisen først bekræftes skriftligt før købsaftale kan indgås.

Normalt vil Postdanmark levere de næstkommende hverdage i hele Danmark. Visse øer dog 2 dage.


BETALINGSBETINGELSER
Du kan betale via kreditkort via Paypal eller som almindelig bankoverførsel, hvis du ønsker dette.

Ved betalinger over 1000 kr. leveres fragtfrit.

Alle priser på hjemmesiden er vist i danske kroner og inkl. moms.


PERSONLIGE OPLYSNINGER
De personlige oplysninger du afgiver til Brud og Galla bliver behandlet strengt fortroligt. Ingen personlige oplysninger lagres på internettet. Ligesom alle oplysninger alene anvendes af Brud og Galla og ikke gives videre til tredjemand uden forudgående eksplicit accept fra dig.

FORBEHOLD
Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og at varen er på lager.

Brud og Galla forbeholder sig retten til at ændre såvel priser, produktudbud samt betingelser uden forudgående varsel.

Fortrydelsesret & Reklamation

 

 

FORTRYDELSESRET
Alle varer kan returneres i 14 dage efter afgivelse af ordren. Varen skal returneres i ubrugt standså det muliggør videresalg.

Såfremt varen ikke er synligt medtaget og ikke har lidt overlast vil salgssummen blive tilbagebetalt til bankkonto anvist af dig.

Der fremsendes ikke checks eller postanvisninger. Kreditbeløbet kan også anvendes til at købe andre varer ved Brud og Galla.
Brud og Galla forbeholder sig ret til at reducere tilbagebetalingen såfremt varens stand er ændret i forhold til det oprindeligt fremsendte.

Det påhviler dig at afholde omkostninger til returnering af varen. Varer sendt pr. efterkrav og/eller ufranko vil blive afvist og returneret til afsender (dig).

Såfremt du gør brug af din fortrydelsesret beder vi dig vedlægge en kopi af fakturaen ved varen.


REKLAMATION
Der ydes garanti/reklamation i henhold til gældende lovgivning.

Brud og Galla vil bestræbe sig på at løse en hver reklamation til alles tilfredshed. Det indebærer at reklamationen behandles seriøst og hurtigt.

Skulle du, mod forventning, få brug for at reklamere over en vare bedes du først kontakte kundeservice via e-mail brudoggalla@gmail.com
efter aftale med kundeservice findes en løsning.

Skulle det blive nødvendigt at returnere varen er fragten for afsenders (din) regning. Pakker sendt ufranko eller pr. efterkrav afvises og vil af postvæsenet blive returneret til køber (dig).

Brud og Galla dækker ikke omkostninger der opstår som følge af fejlagtigt brug af varen. Reklamationen kan alene beløbe sig til varens oprindelige ny-pris.

Foretager du et indgreb i varen tabes alle rettigheder i forhold til reklamation.