Brudekjoler,fest,kjole,kjoler,galla,brudepige,butik,forhandler,østjylland,billige,nye,prøve

 

OM BRUD OG GALLA

 

Ca. 10 km syd for Silkeborg ligger Them, en lille hyggelig byThem har een hovedgade som er Silkeborgvej, og midt på den ligger midtjyllands nye brudebutik, Brud og Galla. En butik du ikke kan undgå at se, for de smukke kjoler i vinduerne.

Og så er butikken netop blevet udvidet og virkelig flot!

 

Hvorfor hedder vi også "The Vault"?

Brud og Galla er lokaliseret i en gammel bank, og derfor er bygningen godt beskyttet. Men hovedsagen til "The Vault" = "Bankboksen" er, at prøverummet for brude, er selve bankboksen med den tykke metaldør.

 

Ro i økonomien og sind, når der handles hos os.

Forbrugsfesten er ovre og et bryllup handler i dag mere om nærhed og en mindeværdig fest, fremfor den ekskusive lokation og den dyreste kjole. Det var netop med dette i baghovedet, at Brud og Galla så småt startede tilbage i 2010.

Vi viser dig kun de kjoler du har råd til !

Vi forhandler de store mærker som er vores faste leverandører. Men ofte får vi mange kjoler hjem fra andre mærker. Disse er ofte i enkelt eksemplarer, og kan ikke skaffes igen. Dette er også princippet bag priserne, og grundet til at vi kan sælge dem billigt. Kjolerne kommer fra USA, England, Tyskland, Sverige, Spanien m.fl. og vi får hele tiden nye kjoler hjem.

 

Er der fortrukne modeller eller størrelser i butikken?

Vi får så meget hjem som vi kan få fingrene i, og som lageret kan bære. Derfor har vi altid mange forskellige modeller og mærker hjemme. Dog har vi valgt, at butikken indtil videre primært fører størrelserne 32 til 56. Og 28 til 46 i konfirmationskjoler.

 

Et kik ind i den nye udvidede butik (8. aug. 2014):

Mærkerne i butikken

Vi har flere mærker end vist her.

Kort fakta:

  • Kjolerne føres primært fra str. 32 til str. 56.
  • Vi tilretter ikke kjolerne, men henviser gerne til en syerske/skrædder.
  • Fast priskoncept.
  • Der er af mange modeller, kun primært eet eksemplar.
  • Åbningstiderne i butikken kan variere, så tjek forsiden!
  • Ønsker du at prøve brudekjole, så bestil venligst tid.

Fortrydelse og returnering.

Skulle du fortryde et køb, er du selvfølgelig velkommen til returnere og finde en anden vare.
Returret er jævnfør den danske lovgivning hvilket vil sige indenfor 14 dag. Fragt for returneringen vil være for egen regning og varen naturligvis i samme stand som den er modtaget.

Nedsatte/udsalgsvarer samt bestillingsvarer tages ikke retur.

Hvis du som kunde bestiller en vare hos Brud og Galla, er det forstået at bestillingen er bindende samt varen ikke returneres. Det er også indforstået at bestillingsvarer som oftest skal tilrettes hos ekstern skrædder og at prisen for varen hos Brud og Galla er ekslusive tilretninger. Vi hjælper gerne med at finde en skrædder med gode anbefalinger.
Bestilte varer forventes prøvet i butikken ved afhentning, da reklamationsretten frafalder ved hjemtagelse af varen. Desuden fraskriver Brud og Galla fraskriver sig ansvar for kundens evt. vægttab/øgning efter varens bestillingsdato.

Hvis varen sendes retur, så send mig en mail med årsag mm., samt din dokumentation på købet. Så er jeg adviseret om din kommende pakke.

 

 

Kontakt:

Brud og Galla

v/Pernille Ballum Lind Birkebæk

Silkeborgvej 38

8653 Them

Tlf.: 3070 3044

Mail: brudoggalla@gmail.com - mail er kun til leverandører.

Her ligger Brud og Galla

Parker nede bag bygningen.